Vindt u dit leuk of interessant?

Kom gerust terug voor regelmatig nieuwe items

Neem direct contact op

U bent hier:

Kwartet je beurs!

Kwartet je beurs!, het 1e en enige kaartspel voor betere beursdeelname, is vandaag gelanceerd door BeursTotaalTraining. Een voorbereiding van maanden ging daaraan vooraf. Waarom is er zoveel tijd en energie gestoken in een spel dat je in 10 minuten speelt?

Als je beursteams aan het denken en praten wilt krijgen over hun eigen prestaties, is het belangrijk dat zij de behoefte aan verbetering niet alleen herkennen, maar ook erkennen. Daarnaast is het zaak dat zij de benodigde veranderingen die met verbeteringen gepaard gaan, omarmen en niet verstoten. Zonder die bereidheid komt namelijk niemand in beweging en blijft alles zoals het was. Niet alleen de exposanten zelf profiteren van het voorgaande. Een specialist in beurstraining, zoals BeursTotaalTraining, maar ook een standbouwer of een beursorganisator allemaal hebben zij er baat bij wanneer een exposant zelf ervaart waar, bij wie en hoe hij zijn deelname kan verbeteren. Met Kwartet je beurs! krijg je dat inzicht in “no time” voor elkaar. Natuurlijk zonder de bereidheid om te verbeteren te verliezen.

Het effect van Kwartet je beurs! zit hem in de combinatie van een eenvoudig spel met humoristische cartoons en bloedserieuze ’best practices’. De 10 kwartetten in het spel bundelen elk – in wereldwijd beproefde checklists van 4 stappen – de absolute “DOs and DON’Ts” voor een goede voorbereiding, uitvoering en afronding van een beursdeelname. Exposanten zien, erkennen en komen in beweging op aspecten zoals ondermeer standgedrag, standontwerp, beurstrategie en bezoekerspromotie. Een beursspel voor beursdeelname van A – Z.

Kwartet je beurs! is gepubliceerd in zowel het Nederlands als in het Engels. Links naar beide versies zijn resp. www.kwartetjebeurs.nl en www.fairquartet.com

Geschreven door beurstrainer en beurscoach Ton Willemse, BeursTotaalTraining, Nederland
Deze blog mag onder bronvermelding kosteloos worden gebruikt voor reproductie of publicatie.

Te vermelden bron: Ton Willemse, BeursTotaalTraining, Nederland

Meer informatie?

  • +31 180 321346
  • info@beurstotaaltraining.nl